Суперліга. Будівельник спокійно повів у серії з Миколаєвом

Суперліга. Будівельник спокійно повів у серії з Миколаєвом

13.04.14 17:15 0 662
Чинний чемпіон "Будівельник" розпочав чвертьфінальну серію з перемоги, обігравши "Миколаїв" у першому матчі з рахунком 92-69. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Найбільший внесок у перемогу "Будівельника" зробили захисник Яніс Стрельнієкс, який здобув 20 очок, реалізувавши 8/10 кидків із гри, й віддав 6 передач партнерам, а також представники передньої лінії — Даріуш Лавринович (27 очок + 6 передач) і ДаХуан Саммерс (14 очок + 6 підбирань).

Господарі паркету поступово збільшували власну перевагу, спочатку вигравши першу чверть 24-18, а впродовж наступних десяти хвилин збільшивши розрив у рахунку до тринадцяти пунктів. Левову частку очок "Будівельнику" принесли Яніс Стрельнієкс і ДаХуан Саммерс, а в складі "корабелів" найрезультативнішим став Матео Кеджо, втім зарадити програній боротьбі за підбирання (10-20) "бігмен" не зміг.

Незважаючи на спроби миколаївців скоротити відставання від суперника, підопічні Айнарса Багатскіса продовжували контролювати гру. Тим більше, значно потужніше, ніж до великої перерви, заграв Даріуш Лавринович, зупинити якого "корабелам" було не під силу. Крім того, в гостей, як і раніше, не "йшли" триочкові кидки. В підсумку — переконлива перемога фаворита чвертьфінальної пари.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Єдину українську школу ...

КОМЕНТАРІ