На Тернопіллі міліціонери викрили злодійський дует, який обкрадав автомобілі

На Тернопіллі міліціонери викрили злодійський дует, який обкрадав автомобілі

13.04.14 20:27 0 763
Нещодавно Тернопільщиною прокотилася хвиля крадіжок з автомобілів. За підозрою у скоєнні злочинів співробітники обласного управління карного розшуку затримали двох юнаків, молодшому з яких 19 років, старшому – 21.

Молодики родом з Бучацького району. А щоб відвести від себе підозру, обкрадали автомобілі в Тернополі та прилеглих до обласного центру районах. Щойно на вулиці сутеніло, на машині одного з них вирушали з Бучача у напрямку Тернополя.

Вже на місці шукали автівки, здебільшого вітчизняного виробництва, припарковані у неосвітлених місцях та необладнані жодними сигналізаційними системами. В автомобілі проникали шляхом підбору ключа, або зламавши замок на вхідних дверцятах.

Крали все, що можна потім було легко продати: автомагнітоли, інструменти, які власники безпечно залишили в салоні, запаски. Крадені речі, як пізніше з’ясувалося, зберігали у себе вдома.

Зі слів начальника сектору управління карного розшуку обласної міліції Сергія Гатанюка, більшість із краденого молодики добровільно видали міліціонерам. Зважаючи на це, а також врахувавши, що хлопці раніше не притягувалися до кримінальної відповідальності їм було обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Рішення суду крадії-початківці чекатимуть вдома. Їх дії правоохоронці кваліфікують частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб).

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Глава «Нафтогазу» ...
Наступна новина: Спортивні змагання у ...

КОМЕНТАРІ