«Олюртранс» – переможець ІІІ-го відкритого чемпіонату м. Луцька з волейболу серед чоловічих команд сезону 2013 - 2014 р.р.

«Олюртранс» – переможець ІІІ-го відкритого чемпіонату м. Луцька з волейболу серед чоловічих команд сезону 2013 - 2014 р.р.

14.04.14 11:00 0 844
У спортивному залі обласної ДЮСШ відбувся заключний фінальний тур ІІІ – го відкритого чемпіонату м. Луцька з волейболу серед чоловічих команд сезону 2013 - 2014 р.р.

Подивитися на змагання та повболівати за команди прийшли Луцький міський голова Микола Романюк та його перший заступник, голова федерації волейболу Волині Святослав Кравчук.

Організатори турніру - Луцька міська рада, комітет по фізичній культурі та спорту, Федерація волейболу Волинської області -доклали максимум зусиль, щоб він пройшов на належному рівні.

Участь у турнірі взяли дев’ять команд з міст Луцька, Ковеля, Тростянця, Млинова і Кузнецовська Рівненської області.

За регламентом змагань, ігри проходили не тільки у місті Луцьку, але і на майданчиках команд-учасниць в містах Ковелі, Млинові, Кузнецовську, Тростянці і Ківерцях.

Протягом усього сезону команди цікавою, змістовною, комбінаційною грою показували свою спортивну майстерність, віддячуючи красивою грою своїм палким прихильникам.

Чітко проводила арбітражі матчів турніру протягом усього сезону суддівська колегія на чолі з технічним директором, суддею національної категорії Миколою Гамалійчуком.

Боротьба впродовж усього турніру була настільки інтригуючою, що до останнього туру не був визначений переможець першого етапу. Лише заключний, перенесений 5-ий тур, визначив лідера і четвірку команд, які продовжували боротися за перемогу (без врахування очок першого етапу).

За результатами змагань, боротьбу за І-ІV місце вели між собою команди «СКФ Україна» (м. Луцьк), «Олюртранс» (м.Луцьк), команда «Тростянець» і «Енергія» (м.Млинів).

Боротьбу за V-VІІІ місце розігрували команди: «Борідка» (м. Ковель), «Рівненська АЕС» (м. Кузнецовськ), КДЮСШ №1 і команда СНУ імені Лесі Українки (м.Луцьк).

Отже, за результатами сьогоднішнього ігрового дня у матчі за ІІІ місце зійшлися команди «СКФ Україна» (м. Луцьк) та «Тростянець». Гра виявилася дуже напруженою та цікавою. Йшла гостра боротьба за кожне очко. Однак, у напруженій боротьбі у п’ятій партії перемогу вирвала луцька команда «СКФ Україна».

За І місце змагалися між собою команди «Олюртранс» (м.Луцьк) та «Енергія» (м.Млинів). За підсумками матчу перемогу з рахунком 3:0 здобула луцька команда «Олюртранс», яка й стала переможцем ІІІ – го відкритого чемпіонату м. Луцька з волейболу серед чоловічих команд сезону 2013 - 2014 р.р.

Після фінального свистка до учасників змагань звернувся міський голова Микола Романюк, який подякував командам за гарну гру та напружену боротьбу. Також йому приємно, що не дивлячись ні на що, молодь займається спортом, грає у волейбол. «У спорті переможцем стає хтось один, усі ними бути не можуть. Протягом двох годин ми з Святославом Євгеновичем із захопленням спостерігали за грою команди. Ви продемонстрували справжню боротьбу та волю до перемоги на ігровому майданчику. Кожен з вас старався», – наголосив він.

Микола Романюк зауважив, що йому хочеться, аби побільше людей займалося спортом, адже це - здоров’я, дружба і задоволення.

На завершення міський голова побажав усім міцного здоров’я, успіхів та майбутніх перемог.

Також слова вдячності за гарну гру висловив командам й перший заступник міського голови, голова федерації волейболу Волині Святослав Кравчук. Він зауважив, що у змаганнях беруть участь не лише луцькі команди, але й колективи з інших міст та областей. «Приємно, що колективи з міста Млинова та Кузнецовська уже є постійними учасниками. Я впевнений, що завдяки усім вам волейбол буде популяризуватися не лише у нашому місті, але й в області та Україні. Хочу побажати тим людям, які є фанатами волейболу та беруть участь у різних змаганнях здоров’я, успіхів та нових спортивних вершин. Я впевнений, що молоді луцькі хлопці, які грали продовжуватимуть волейбольні традиції нашої славної команди «Підшипник», яка грала у вищій та суперлізі України», – сказав перший заступник міського голови.

Святослав Кравчук запросив команди взяти участь у наступній відкритій першості міста Луцька, яка розпочнеться цієї осені.

Потому міський голова Микола Романюк, його перший заступник Святослав Кравчук та голова комітету по фізичній культурі та спорту Юрій Волинець вручили кубки і медалі призерам та переможцям змагань.

Крім того, за результатами шніх змагань команда «Тростянець» нагороджена дипломом, медалями і кубком «Fair Play – Чесна Гра!» - в рамках Національної інформаційної кампанії щодо популяризації ігрових видів спорту і здорового способу життя серед дітей та молоді, яка активно впроваджується в нашому місті комітетом по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради.

«Кращим гравцем» ІІІ – го відкритого чемпіонату м. Луцька з волейболу серед чоловічих команд сезону 2013 - 2014 р.р. став представник команди «Енергія» (м.Млинів) Олег Покотило, «Кращим блокуючим» визнано гравця «СКФ Україна» Миколу Корзова, «Кращим пасуючим» – Віктора Положовця («Олюртранс»), «Кращим нападаючим» – Андрія Шулякевича («Тростянець»).

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Понад 35 тисяч українців ...
Наступна новина: У волинян вилучили наркотики

КОМЕНТАРІ