США попереджають Росію про нові санкції

США попереджають Росію про нові санкції

14.04.14 08:36 0 810
Держсекретар США Джон Керрі попередив голову МЗС Росії Сергія Лаврова, що на Російську Федерацію очікують нові наслідки, якщо вона не здійснить кроки з деескалації ситуації на сході України, повідомив Держдепартамент США. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Міністри зовнішньополітичних відомств двох країн обговорили кризу навколо України в телефонній розмові, що відбулася за ініціативи американської сторони, передає «Бі-Бі-Сі».

Керрі висловив глибоке занепокоєння тим, що нинішні напади бойовиків на адміністративні будівлі в кількох містах на сході України направлялися зовнішньою силою. Бойовики були озброєні російською зброєю й одягнені в таку ж уніформу, яка була на російських військових, які окупували Крим, наголошує Держдепартамент. Озброєні особи, причетні до захоплення будівлі СБУ у Слов’янську

Лавров, у свою чергу, попередив Керрі, що запланована на 17 квітня чотиристороння зустріч щодо врегулювання української кризи буде зірвана, якщо стосовно жителів південного сходу України буде застосовано силу, зазначає МЗС Росії в своєму звіті про телефонну розмову двох міністрів.

17 квітня в Женеві мають відбутися переговори представників Росії, США, України та Євросоюзу, хоча остаточний формат цієї зустрічі досі не затверджений.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На радіохвилях Волині ...
Наступна новина: Калиниченко не збирається ...

КОМЕНТАРІ