У Хмельницькому жертвами шахрайок стали двоє неповнолітніх дівчаток

У Хмельницькому жертвами шахрайок стали двоє неповнолітніх дівчаток

14.04.14 11:32 0 803
До районних відділків Хмельницького міськвідділу міліції майже одночасно звернулись матері двох дівчаток із повідомленням про те, що незнайомки відібрали у їхніх дітей цінні речі.

Перший випадок стався по вулиці Свободи. Близько першої години дня 10-річна дівчинка поверталась додому зі школи. Несподівано до неї підійшла незнайома жінка та розповіла про страшне прокляття на роду, від якого може врятувати тільки особливий ритуал, проведений над сімейними коштовностями. Тож дівчинка за наказом шахрайки принесла з дому усі «блискучі речі» на загальну суму понад 3 тисячі гривень. Де поділася «рятівниця» із прикрасами, юна потерпіла не пам’ятає, бо перебувала у своєрідному трансі.

Інший випадок стався в мікрорайоні Гречани. 8-річна дівчинка гуляла на вулиці, коли до неї підійшла її однолітка. Познайомившись, малолітня шахрайка непомітно підвела її до старшої жінки, а та, в свою чергу, почала вихваляти золоті сережки потерпілої, мовляв, ніколи такої краси не бачила. Жінка попросила дівчинку зняти прикраси, аби сфотографуватись. Довірлива школярка так і зробила, але замість фотографування кримінальний дует зник невідомо куди разом із сережками.

По обох фактах відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У палату до Шумахера ...
Наступна новина: В Закарпатській області в ...

КОМЕНТАРІ