В Закарпатській області в Іршаві два місяці працює свободівська самооборона і дає перші результати

В Закарпатській області в Іршаві два місяці працює свободівська самооборона і дає перші результати

14.04.14 11:43 0 877
Майже два місяці на базі Іршавської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" працює загін самооборони, до якого долучилося понад 70 осіб. За цей короткий період самооборонці разом з органами правопорядку майже цілодобово здійснюють чергування. До самооборони долучаються люди з різних сіл та міста Іршави, які прагнуть долучитися до наведення порядку в рідному районі.

"Разом з працівниками ДАІ за цей період було складено 257 протоколів, з яких 36 по 130 статті КУпАП – "Водіння в нетверезому стані". Також за керування в нетверезому стані було зупинено 5 держслужбовців, які дотепер вирішували такі питання по телефону, однак "зв'язки" перестали діяти, і чиновників притягнули до відповідальності". – Повідомив координатор самооборони Іван Букін.

Іршавська самооборона разом з міліцією патрулює села району. Неодноразово здійснювали рейди по кафе та барах, перевіряючи власників на дотримання законодавства щодо неповнолітніх та придбання ними алкогольних напоїв. Складали адмінпротоколи на людей на підпитку які порушували порядок в місті та районі.

Наразі самооборона призупинила спільні з ДАІ нічні патрулювання та спрямовує свої зусилля на факти корупції, розкрадання природних ресурсів.

Як зазначив свободівець Іван Букін, ці злочини є дуже поширеними в районі. Націоналіст повідомив: "Для виконання поставлених завдань при районній організації ВО "Свобода" формуються оперативні групи, які будуть реагувати на факти незаконних вирубок лісу та інші порушення в сфері екології – добування каменю, гравію з річок, організація стихійних сміттєзвалищ тощо".

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У рамках Всеукраїнської ...

КОМЕНТАРІ