У Харкові мітинги супроводжувалися сутичками, серед поранених – міліціонер

У Харкові мітинги супроводжувалися сутичками, серед поранених – міліціонер

14.04.14 12:28 0 779
Проросійські активісти прийшли до Харківської міської ради, де виламали бокові двері приміщення мерії. Велика частина мітингувальників зайшла на подвір’я. Деякі з них закликають до штурму будівлі, повідомляє кореспондент Радіо Свобода. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Люди, які потрапили на подвір’я міської ради, били вікна. Там, на подвір’ї, проголосували за те, щоб їхні представники стали депутатами «народної ради». Вони вимагали амністії особам, які були затримані під час звільнення правоохоронцями захопленої Харківської ОДА.

Подіям біля міської ради передував мітинг проросійських організацій, після якого люди пішли перекритими центральними вулицями до оперного театру. Біля пам’ятника Шевченку та станції метро «Університет» сталися бійки.

Проросійські активісти в масках із битами напали на учасників мітингу «За єдину Україну». Людей, що відстоюють єдність країни, активісти з георгіївськими стрічками переслідували навіть на платформі метро.

Серед мітингуючих є потерпілі з травмами. На вході до метро розбите скло дверей. Станцію метро «Університет» закрили на деякий час.

За попередніми даними, внаслідок нападу на мітингувальників «За єдину Україну постраждали 10 осіб.

«Десять осіб постраждали за попередньою інформацією, важких немає. Нікого не госпіталізовано», – повідомила заступник міського голови Харкова Світлана Горбунова-Рубан.

А у відділі зв’язків із громадськістю ГУ МВС у Харківській області повідомили, що внаслідок сутички постраждав один міліціонер.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Динамо готове зробити ...
Наступна новина: У Львівському ...

КОМЕНТАРІ