На Тернопіллі під час гасіння пожежі врятовано 3-х осіб

На Тернопіллі під час гасіння пожежі врятовано 3-х осіб

14.04.14 15:14 0 815
14 квітня о 03:58 на пункт зв’язку 7-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу, що виникла у місті Бережани на вулиці С.Бандери в одній з житлових квартир.

На виклик негайно вирушили рятувальники. Встановлено, що пожежа виникла на першому поверсі двоповерхової п’ятиквартирної житлової будівлі. Існувала загроза розповсюдження полум’я на інші приміщення. Горіння супроводжувалось значним задимленням, густий, їдкий дим швидко заповнив сходову клітку.

До ліквідації пожежі було залучено ланку газодимозахисної служби. Одночасно з гасінням пожежі розпочато евакуацію жителів другого поверху, які самотужки вже не могли вийти з будинку.

Працюючи в екстремальних умовах високої температури та значного задимлення працівники пожежно-рятувальної служби в 04:45 локалізували полум’я, зупинивши його поширення, а о 05:20 ліквідували пожежу. Під час гасіння врятовано 3-х осіб, двоповерхову п’ятиквартирну житлову будівлю, всього матеріальних цінностей на суму близько 500 тисяч гривень.

Вогнем знищено меблі та речі домашнього вжитку пошкоджено дерев’яне перекриття квартири. На місці події виявлено тіло власника квартири, громадянина 1942 року.

Причина загорання та матеріальні збитки встановлюються.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На радіохвилях Волині ...
Наступна новина: Жіночу Євролігу у 2014 році ...

КОМЕНТАРІ