У Волинській області призначено заступника голови облдержадміністрації з аграрних питань – Миколу Собуцького

У Волинській області призначено заступника голови облдержадміністрації з аграрних питань – Миколу Собуцького

14.04.14 20:08 0 1158
За погодженням із Адміністрацією Президента та Кабінетом Міністрів України, розпорядженням голови Волинської облдержадміністрації Григорія Пустовіта від 11 квітня 2014 року на посаду заступника голови облдержадміністрації призначено Миколу Тихоновича Собуцького.

голова ОДА Григорій Пустовіт в ході оперативної наради представив Миколу Собуцького керівникам структурних підрозділів з керівниками структурних підрозділів обласної державної адміністрації, окремих територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади в області.

Новопризначений заступник голови облдержадміністрації куруватиме агропромисловий розвиток краю.

Біографічна довідка.

Микола Тихонович Собуцький народився 13 травня 1961 року в с. Коршів Луцького р-ну.

Має три освіти: спеціальну, вищу гуманітарну та вищу економічну. Навчався у Горохівському радгоспі-технікумі (1977-1981 рр.), Інституті Молоді, (м. Москва, РФ, 1983-1987 рр.), Луцькому індустріальному інституті (1996 р.). За фахом – агроном, викладач історії, економіст-менеджер.

Трудову діяльність розпочав у 1989 році на посаді агронома. Працював головним агрономом, заступником голови правління колгоспу Ф.Дзержинського в с. Коршів Луцького району, Волинської області.

З 1998 до 2002 року – депутат Луцької районної ради.

1999-2000 рр. – голова правління КСП “Коршів”, яке реформував на принципах ринкової економіки і соціальної справедливості.

З 2005 до 2012 року – голова Асоціації фермерів землеробників Волині, з 17 січня 2012-го – перший заступник голови асоціації.

З 1992-го і до призначення – голова фермерського господарства «Собуцький М.Т.», с. Коршів Луцького району.

Обраний до Волинської обласної ради по багатомандатному виборчому округу за виборчим списком Волинської обласної організації ВО "Свобода". Член постійної комісії з питань сільського господарства, продовольства, земельних відносин. Член депутатської фракції ВО "Свобода"

Сімейний стан. Одружений. Виховує двох дітей.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк: 28 квітня – ...

КОМЕНТАРІ