Три роки та два місці за гратами проведе чоловік, який скоїв серію крадіжок на Рівненщині

Три роки та два місці за гратами проведе чоловік, який скоїв серію крадіжок на Рівненщині

14.04.14 16:15 0 802
37–річний Юрій зі Львова у минулому році пограбував дві квартири в Острозі. Місцевий суд засудив зловмисника до позбавлення волі.

Чоловік в жовтні минулого року за допомогою інструменту зламав замок вхідних дверей одного з помешкань, звідки викрав ноутбук, гроші та туалетну воду. У грудні Юрій разом з товаришем, 28-річним Степаном зі Львова, проникли до однієї з квартир в Острозі звідки викрали ноутбук, змінний жорсткий диск, мишку та блок живлення.

Однак на цей раз горе-злочинцям не пощастило. Того ж вечора, повертаючись додому, поблизу Рівного, їх автомобіль зупинили співробітники ВДАІ. В салоні транспортного засобу правоохоронці виявили крадені речі.

Зловмисників відразу ж доставили до Острозького міського відділу.

- Слідчим відділенням Острозького МВ було розпочате кримінальне провадження, передбачене частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, – зазначив начальник Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Валерій Самчук. - В подальшому справа була передана до суду.

Нещодавно Острозький міський суд виніс вирок. Покаравши Юрія до трьох років та двох місяців позбавлення волі. А от Степана суд звільнив від відбування покарання з іспитовим строком три роки.

Вікторія АНТОНОВА,

Острозький МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ