У Львівській області у Червонограді чоловік шахрайським методом заволодів мобільним телефоном неповнолітнього

У Львівській області у Червонограді чоловік шахрайським методом заволодів мобільним телефоном неповнолітнього

14.04.14 18:42 0 812
Червоноградські правоохоронці відкрили кримінальне провадження відносно місцевого мешканця, котрий шахрайським методом заволодів мобільним телефоном неповнолітнього.

У Червоноградський міський відділ міліції 9 квітня звернувся 15-річний червоноградець. Хлопець повідомив, що у дворі його будинку, візуально знайомий хлопець заволодів його мобільним телефоном і відмовляється його повертати.

«Встановлено, що зловмисником виявився 26-річний місцевий мешканець, котрий попросив у потерпілого телефон, щоб подзвонити, але повертати його він не мав наміру. Даний телефон чоловік продав. Сума завданих збитків становить 494 гривень», - повідомив начальник Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області, полковник міліції Володимир Калиш.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Підприємство ...

КОМЕНТАРІ