В Закарпатській області головний міліціонер Хустщини Василь Турдай прийняв та вислухав вільшанських жителів

В Закарпатській області головний міліціонер Хустщини Василь Турдай прийняв та вислухав вільшанських жителів

14.04.14 19:13 0 826
Днями у гірське село Вільшани, що на Хустщині, завітав очільник хустської міліції Василь Турдай, здійснивши тут черговий прийом громадян. До керівника зі своїми проблемами та пропозиціями завітали селяни.

Під час зустрічі голова Вільшанської сільської ради Іван Савка розповів про історію села, вільшанське водосховище, а також про те, що село Вільшани є одним із улюблених місць туристів.

Відвідувачів, в основному чоловіків, цікавили такі питання, як реєстрація зброї, реєстрація та облік автомобілів у МРЕО. Піднімались також «вічні» питання земельних спорів, терміну та порядку виготовлення закордонного паспорту, неприязні відносини з сусідами, крадіжки в селі, порушення громадського порядку та тиші молоддю. Поскаржилися селяни й на розбиту дорогу, яка пролягає через їхнє село, та про те, що в селі немає нічного освітлення.

На всі ці питання від Василя Турдая люди отримали об’єктивні відповіді та дружні поради, а особливу увагу полковник звернув на те, що міліція проводить добровільний місячник здачі зброї.

- Добровільна здача зброї, боєприпасів та вибухівки звільняє від кримінальної чи адміністративної відповідальності. Скористайтесь наданою можливістю під час місячника добровільної здачі зброї, - звернувся до жителів села головний міліціонер Хустщини.

Діалог між головним міліціонером та людьми перейшов у теплу розмову, під час якої було обговорено останні події в Україні.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі під час ...
Наступна новина: З початку року ...

КОМЕНТАРІ