В Закарпатській області заступник начальника Мукачівського міськвідділу міліції під час "прямої телефонної лінії" спілкувався з мукачівцями

В Закарпатській області заступник начальника Мукачівського міськвідділу міліції під час "прямої телефонної лінії" спілкувався з мукачівцями

14.04.14 17:29 0 833
До керівника мукачівської міліції звернулося декілька громадян. Людей цікавили питання охорони правопорядку на вулицях міста, роботи дільничних інспекторів міліції, вирішення конфліктних ситуацій з сусідами тощо.

Так, одне з найактуальніших питань, які у своєму діалозі з керівництвом міліції намагались з`ясувати мукачівці – це проблема паркування автомобілів по вул.Духновича, вул.Миру і, загалом, стоянки і парковки автівок у центральній частині міста.

Так само, до заступника начальника Валерія Горвата звернувся п.Василь від імені мешканців приватних будинків, які живуть по-сусідству з ромським поселенням у м.Мукачеві. Чоловіка цікавило питання щодо ситуації, яка склалася у поселенні. Їм заважає постійний шум, галас, тож мукачівець попросив якомога скоріше владнати цей конфлікт.

Валерій Горват запевнив співрозмовника, що правоохоронці вживають усі заходи щоб утихомирити ситуацію, яка склалася у ромському поселенні. До мікрорайону наближені наряди інспекторів патрульної служби міліції, які цілодобово несуть службу по охоронці громадського порядку.

На всі запитання громадян заступник начальника міськвідділу міліції надав відповідні роз’яснення, а окремі звернення поставлені на контроль.

Спілкування громадян з керівництвом мукачівської міліції є ефективним методом встановлення тісної взаємодії з місцевим населенням. Для того, щоб люди могли обговорити свої проблемні питання чи отримати необхідну інформацію, пов’язану з діяльністю підрозділу, телефонна лінія з керівниками міськвідділу відбуватиметься постійно, - запевнив Валерій Горват.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ