Закарпаття: на Мукачівщині під час операції "Батискаф" правоохоронці виявили у продажі заборонену соляну кислоту

Закарпаття: на Мукачівщині під час операції "Батискаф" правоохоронці виявили у продажі заборонену соляну кислоту

14.04.14 20:27 0 814
Днями при перевірці отриманої інформації та в рамках проведення операції, співробітники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Мукачівського міськвідділу від приватного підприємця вилучили з продажу 30 л кислоти, яку використовують як один із інгредієнтів для виготовлення психотропної речовини.

Метою операції є перевірка об’єктів аптечної мережі, лікувальних закладів, комерційних структур та оптових баз. Перед правоохоронцями поставлено завдання в першу чергу виявляти місця ймовірної “вуличної торгівлі”, де наркозалежні можуть придбати психотропні, сильнодіючі й отруйні лікарські засоби, а також препарати, які містять прекурсори. Також правоохоронці перевіряють осіб, які раніше притягалися до кримінальної відповідальності за виготовлення чи розповсюдження наркотиків. Головна мета усіх перевірок – перекриття витоку лікарських препаратів і прекурсорів на підпільний ринок, а також їх розповсюдження на території міста Мукачева та району, - розповів заступник начальника Мукачівського міськвідділу міліції Валерій Мишанич.

Так, в ході проведення загальнодержавної операції, оперативники «на гарячому» застали чоловіка, який у магазині з продажу будівельних матеріалів «з-під прилавку» продав незнайомцю соляну кислоту. Під час огляду, на який добровільно погодився підприємець, з магазину було вилучено 30 літрових пляшок із забороненою рідиною.

Наразі слідчий міського відділу відомості про дану подію вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками част.1 ст.320 Кримінального кодексу України (Порушення правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів). Тривають досудові перевірки.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: 28 квітня – ...
Наступна новина: Івано-Франківськ: ...

КОМЕНТАРІ