На Буковині правоохоронці викрили молодиків, які викрадали автомобілі

На Буковині правоохоронці викрили молодиків, які викрадали автомобілі

15.04.14 11:45 0 793
На рахунку кримінального дуету один замах та дві крадені автівки, а також чотири крадіжки.

Протягом травня та квітня цього року двоє мешканців міста Сокирян 17-ти та 20-ти років встигли незаконно заволодіти двома автівками своїх земляків. Викрадали автомобілі переважно у нічний час задля того, щоб покататись.

Але останній так званий «нічний вояж» завершився для кримінальної парочки невдало. Адже по гарячих слідах вони були викриті оперативниками карного розшуку Сокирянського райвідділу міліції.

Як з’ясувалось, 17-річний молодик вже має судимість за квартирні крадіжки. Тож хлопець вирішив на практиці поділитись своїм кримінальним досвідом с товаришем.

Після проведення всіх необхідних слідчих дій стало відомо, що окрім викрадення автомобілів на рахунку молодиків ще один замах на незаконне заволодіння транспортним засобом та чотири крадіжки з автівок. Брали все, що можна продати: від звичайної флешки до газової плити.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Мірою запобіжного заходу було обрано тримання під вартою.

Триває слідство, правоохоронці перевіряють молодиків на причетність до інших аналогічних злочинів на території краю.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь зацікавлена у ...
Наступна новина: Шварценеггер побажав ...

КОМЕНТАРІ