Рівненщина: рятувальники ГУ ДСНС завітали у гості до вихованців дитячого садочка «Пагінець»

Рівненщина: рятувальники ГУ ДСНС завітали у гості до вихованців дитячого садочка «Пагінець»

15.04.14 13:55 0 783
14 квітня працівники Головного управління ДСНС у Рівненській області завітали у Рівненський центр ранньої педагогічної реабілітації та соціальної адаптації дітей з особливими потребами «Пагінець».

Рятувальники у доступній та цікавій малечі формі роз’яснили основні правила пожежної безпеки у побуті, у садочку та на відпочинку, діям з само - та взаємодопомоги та у разі виникнення різних надзвичайних подій.

Разом з тим, з дітьми було проведено читання художньої літератури на теми: «Хай дитина знає кожна – жартувати з вогнем не можна», «Із сірниками гра – буде біда». Офіцери ДСНС розповіли дитячу казку «Пригоди сірника» та продемонстрували пожежно-профілактичний мультфільм.

Усі заходи, які проходили в дошкільному закладі мали одну мету - посилення пожежної безпеки серед дітей та закріплення правил поведінки під час пожеж та надзвичайних подій.

Крім того, в усіх групах та холах закладу, розміщено листівки на протипожежну тематику «Як попередити виникнення пожеж у помешканнях та вберегти своє життя і майно від вогню» і «Звернення до батьків».

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Директори інститутів ...

КОМЕНТАРІ