Луцький міський голова Микола Романюк взяв участь у зустрічі із Генеральним консулом Чеської Республіки у Львові Мірославом Кліма

Луцький міський голова Микола Романюк взяв участь у зустрічі із Генеральним консулом Чеської Республіки у Львові Мірославом Кліма

15.04.14 13:35 0 835
Зустріч відбулася в обласній державній адміністрації. Учасники розмови голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт, перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик, Луцький міський голова Микола Романюк та Генеральний консул Чеської Республіки у Львові Мірослав Кліма обговорили можливості двосторонньої співпраці нашого регіону та Чеської Республіки.

“Шлях, який пройшла Чехія від соціалістичної республіки до країни з сучасною ринковою економікою, - є для України яскравим прикладом успіху. Тому ми готові перейняти ваш досвід”, - зазначив голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт.

Генеральний консул Чеської Республіки у Львові Мірослав Кліма наголосив: “Ми готові сприяти у налагодженні партнерських культурних, бізнесових контактів, як на рівні областей, так і на рівні окремих міст”.

«Місто Луцьк на міжнародному рівні має багато спільних проектів у галузях культури, туризму, енергозбереження, медицини», - розповів Луцький міський голова Микола Романюк про співпрацю обласного центру з Чеською Республікою. «Ми маємо 13 міст-партнерів у семи країнах світу. Приємно, що й у Чеській Республіці у нас місто-партнер – Кійов. Нещодавно підписано Меморандум про співпрацю у рамках міжнародного проекту «Шлях Гедиміновичів» з іще одним чеським містом – Кутна Гора», - повідомив міський голова Микола Романюк.

“Генеральне консульство Чеської Республіки завжди готове посприяти у налагодженні взаємовигідних контактів”, - сказав Мирослав Кліма.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська область: з 15 ...
Наступна новина: Буковина: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ