В Луцьку львівський міський голова Андрій Садовий подякував Миколі Романюку за участь у ІІ Форумі місцевого самоврядування

В Луцьку львівський міський голова Андрій Садовий подякував Миколі Романюку за участь у ІІ Форумі місцевого самоврядування

15.04.14 18:19 0 681
На ім’я міського голови Миколи Романюка надійшов лист-подяка від його колеги – Львівського міського голови Андрія Садового, у якому він висловлює слова вдячності від себе особисто та міської ради за участь у ІІ Форумі місцевого самоврядування, що пройшов у Львові 27-28 березня.

«Форум викликав неабияке зацікавлення зі сторони органів місцевого самоврядування, центральної влади та експертного середовища. Впродовж двох днів подія зібрала більше 190 учасників.

За результатами Форуму прийнято резолюцію, напрацьовану в ході жвавих дискусій, яку буде надіслано депутатам Верховної Ради України, членам Кабінету Міністрів України, профільним комітетам Верховної Ради України та Адміністрації Президента України.

Я вірю, що ідеї Форуму знайдуть своє відображення у політиці держави та сприятимуть проведенню необхідних реформ у сфері місцевого самоврядування.

Резолюція, що була прийнята за результатами Форуму, а також всі матеріали Форуму вже розміщені на сайті Інституту міста www.city-institute.org.

Ще раз засвідчую Вам вдячність та сподіваюся на співпрацю в напрямку впровадження реформ», – йдеться у документі.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ