На Тернопіллі боксер з Микулинець Віктор Петров виступить на Чемпіонаті світу в Болгарії

На Тернопіллі боксер з Микулинець Віктор Петров виступить на Чемпіонаті світу в Болгарії

15.04.14 13:05 0 822
З 13 до 24 квітня у столиці Болгарії – місті Софії – триватиме головний старт року для представників молодіжних збірних команд – Чемпіонат світу з боксу серед молоді-2014. У змаганнях братимуть участь спортсмени 17-18 років. Загалом, заявки на участь подали понад 600 боксерів-чоловіків та більше ста представниць жіночого боксу з різних країн світу. У складі збірної України змагатиметься і відомий тернопільський боксер, майстер спорту України міжнародного класу Віктор Петров. Виступатиме спортсмен у ваговій категорії 64 кг.

Додамо, що в 2012 році Віктор став срібним призером Чемпіонату світу з боксу серед юніорів, а минулого року наш земляк виборов срібло на Чемпіонаті Європи серед юніорів. Цього року спортсмен виступатиме уже на молодіжній світовій першості.

Віктор Петров – вихованець Теребовлянської дитячо-юнацької спортивної школи, представляє фізкультурно-спортивне товариство «Спартак». Тренується під керівництвом батька, заслуженого тренера України Віктора Михайловича Петрова, який заснував в місті Микулинці школу боксу.

Нагадаємо, цьогорічний чемпіонат світу стане ліцензійним на Молодіжні Олімпійські ігри, які пройдуть в серпні 2014 року у Китаї.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Сихові художники ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ