Колектив Держекоінспекції у Закарпатській області прийняв участь у всеукраїнському суботнику

Колектив Держекоінспекції у Закарпатській області прийняв участь у всеукраїнському суботнику

15.04.14 13:45 0 793
В рамках проведення щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» колективом Державної екологічної інспекції в Закарпатській області виконано роботи по створенню нового лісового насадження на території Анталовецького лісництва ДП “Ужгородське ЛГ”.

Державними інспекторами проведено роботи по висаджуванню 750 саджанців дерев та 100 кущів, упорядковано газонів і квітників на площі 0,05 га. Цього ж дня працівниками відділів екологічного та радіологічного контролю в пунктах пропуску через державний кордон та в зоні діяльності митниць призначення та відправлення Держекоінспекції здійснено упорядкування, прибирання та озеленення територій розташування пунктів екологічного контролю Держекоінспекції.

12 квітня 2014 року колектив Держекоінспекції спільно з працівниками Закарпатської облдержадміністрації, інших державних установ, представників громадських організацій прийняв активну участь у всеукраїнському суботнику, присвяченому акції «За чисте довкілля» та “Зробимо Україну чистою”, що проходив на території Боздошського парку в місті Ужгород.

Державна екологічна інспекція

у Закарпатській області

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ