Закарпатська область: через паління в ліжку упродовж доби загинуло двоє людей

Закарпатська область: через паління в ліжку упродовж доби загинуло двоє людей

15.04.14 11:50 0 959
13 квітня о 06:25 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили, що в селі Драгово на вулиці Франка Хустського району горить житловий будинок. На місце події одразу виїхали вогнеборці місцевого державного пожежно-рятувального поста та 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст. О 06:35 бійці ДСНС зуміли локалізувати стихію, а о 10:10 повністю її ліквідували.

На жаль, через запізніле повідомлення про пожежу, на момент прибуття рятувальних підрозділів, полум’я фактично вже повністю взяло в полон дах будинку.

Також вогнем були знищені: перекриття, вікна, двері, підлога будинку та частина домашнього майна. Орієнтовні прямі збитки, заподіяні стихією, оцінюються у 70 тис. грн. Також в осередку виникнення загорання рятувальники натрапили на обгоріле тіло 63-річного самотнього власника помешкання. Ймовірніше за все, він і поплатився власним життям за пристрасть до паління в ліжку.

Цигарка також забрала життя і 52-річного власника житлового будинку, що в селі Раково Перечинського району. Повідомлення про те, що на місці загорання (в одній із кімнат) виявлено тіло господаря, який вочевидь отруївся чадним газом, перечинським вогнеборцям надійшло о 22:25. Пожежні підрозділи на місце трагедії не залучалися. Загорання ліквідували місцеві мешканці. Побачивши, що з оселі селянина йде дим, вони поспішили йому на допомогу. На жаль, чоловік, який лежав на вигорілому дивані, вже не подавав жодних ознак життя. Односельцям вистачило кілька відер води, щоб ліквідувати загорання. Остаточні збитки, заподіяні стихією, встановлюються.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Шварценеггер побажав ...
Наступна новина: Океан Ельзи: 20 років разом

КОМЕНТАРІ