День довкілля на Хмельниччині об’єднав чимало небайдужих громадян!

День довкілля на Хмельниччині об’єднав чимало небайдужих громадян!

15.04.14 17:06 0 609
12 квітня в рамках святкування Дня довкілля, на території Хмельниччини проводилися різноманітні заходи із прибирання та озеленення територій населених пунктів, упорядкування місць відпочинку, парків, скверів тощо.

Взявши активну участь у відзначення свята, колектив Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації разом із студентами кафедри екології Хмельницького національного університету та Хмельницького університету управління та права втілили в життя заходи щодо прибирання території та висадження зелених насаджень по вул. Північна вздовж прибережної смуги річки Південний Буг.

З великим задоволенням та гарним настроєм колективу, висаджено більш як 70 дерев дуба, берези та липи.

Приємно усвідомлювати, що незважаючи на несприятливі погодні умови та вихідний день, чимало екологічно свідомої студентської молоді долучилося до упорядкування прибережної території. Підростаюче покоління активно висаджували дерева, даючи тим самим, екологічну інвестицію у наше майбутнє, адже зелені насадження – є легенями нашої планети, від збільшення кількості яких неодмінно підвищиться рівень чистоти довкілля.

Крім того, завдяки спільним зусиллям та старанням представників місцевих органів влади, територіальних громад Хмельницької області вдалося навести лад на засмічених ділянках краю та попередити забруднення ґрунтів та водойм.

Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації висловлює вдячність усім хмельничанам, які долучилися до упорядкування територій нашої області, а також закликає і надалі дотримуватися чистоти та порядку у кожному населеному пункту Хмельницької області.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі рух заради ...

КОМЕНТАРІ