Леонід Прус: У будь-яких діях маємо йти шляхом примирення і порозуміння

Леонід Прус: У будь-яких діях маємо йти шляхом примирення і порозуміння

15.04.14 18:43 0 669
Голова облдержадміністрації Леонід Прус зустрівся з керівниками окремих найбільш розповсюджених релігійних конфесій області. У ході зустрічі обговорено суспільну ситуацію в країні, роль церкви у цих процесах, збереження міжконфесійного миру та порозуміння в суспільстві.

На початку зустрічі очільник краю подякував присутнім святим отцям за їхні добрі справи, за молитву і слова підтримки у непростий для усіх час. «Зараз дуже важливо консолідуватися, гуртуватися навколо вирішення існуючих проблем. У будь-яких діях маємо йти шляхом примирення і порозуміння, не допускати агресії. У цьому роль духовенства важко переоцінити, адже люди, як нікому, довіряють церкві. Саме ви знаходите необхідні слова, які закликають до єдності і любові один до одного, вселяють надію на краще завтра», - сказав він.

На переконання голови облдержадміністрації, подібні зустрічі мають відбуватися і надалі, а влада краю відкрита до діалогу та співпраці з усіма представниками духовенства.

У свою чергу керівники церков розповіли про те, що в усіх храмах моляться за мир, стабільність, врегулювання існуючого конфлікту. Також зауважили, що поряд з матеріальною та фінансовою допомогою, яку вони надають нашим військовим, необхідна ще допомога духовна. Вони запевнили, що робитимуть усе, що від них залежить, аби заспокоїти і примирити людей.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Проект ЄС та Програми ...

КОМЕНТАРІ