Хмельниччина: у дендропарку «Поділля» висаджено «Алею небесної сотні»

Хмельниччина: у дендропарку «Поділля» висаджено «Алею небесної сотні»

15.04.14 20:17 0 717
Захід відбувся в рамках акції «За чисте довкілля», що проводилася в усіх куточках області впродовж місяця. Ялинки висаджували голова облдержадміністрації Леонід Прус, голова обласної ради Іван Гончар, міський голова Сергій Мельник, а також працівники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, управління лісового та мисливського господарства.

« висаджено «Алею небесної сотні», аби люди могли приходити сюди і згадувати про наших героїв. Вони боролися за нашу незалежну державу і заплатили за це найвищу ціну – своє життя», - сказав під час заходу Леонід Прус. Символічною стала і кількість молодих вічнозелених дерев, яка відповідає числу загиблих українців у серці столиці.

Варто зазначити, що до робіт з благоустрою та озеленення в кожному районі і місті долучилося надзвичайно багато людей. «Це наша українська традиція - до Великодніх свят кожен господар і господиня прибирають свою оселю, а оскільки Хмельниччина – наш спільний дім, ми всі долучаємося до того, щоб навести у ньому порядок. Долучилися до акції «За чисте довкілля» більше 2,5 тисяч підприємств, громадських організацій. Близько 100 тисяч громадян, серед яких студентська та учнівська молодь, працівники комунальних підприємств, організацій, державні службовці об’єдналися задля того, аби зробити наш дім чистим та охайним», - зазначив Леонід Іванович.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Визначились переможці ...
Наступна новина: СРСР ігнорувала символ ...

КОМЕНТАРІ