Хмельниччина: новини регіоінів«Вишиваний Тарас»

Хмельниччина: новини регіоінів«Вишиваний Тарас»

15.04.14 19:48 0 615
2014 рік в Україні оголошено роком Т.Г.Шевченка. Тому заходи присвячені 200-річчю від дня народження великого Кобзаря продовжуються у всіх навчальних закладах району.

Так, у Клепачівському навчально-виховному комплексі Славутського району з нагоди відзначення ювілейної дати був започаткований проект «Вишиваний Тарас», в якому перемогла Роза Дзюблик. Крім того, словесниками було підготовано і проведено шевченківське свято «Слава Кобзареві», а також конкурс ерудитів, присвячений життєвому і творчому шляху Тараса, у якому найактивнішими були четвертокласники. Аматорський шкільний театр презентував уривок з вистави «Катерина», поставлений за однойменною поемою Кобзаря. Найкращими були Ярослав Конончук та Олена Закусило.

Поетична студія та вчителі української мови та літератури провели вечір читання поезій Тараса (переможець – Юля Петерчук), брейн – ринг «Шевченківськими шляхами», у якому перемогу святкувала команда «Кобзарики» (6клас).

Найкращими знавцями життєвого та творчого шляху Кобзаря стали Даря Вальчук, Ярослав Конончук, Олег Заливанський, Наталія Музичук.

Відзначимо, що всі заходи, які проходять у навчальних закладах району в рамках відзначення 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка, сприяють зростанню зацікавленості учнів творчістю Кобзаря, виховують гордість за великого сина великого народу.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Визначились переможці ...

КОМЕНТАРІ