Квіт закликав студентів і освітян не піддаватися на сепаратистські заклики

Квіт закликав студентів і освітян не піддаватися на сепаратистські заклики

15.04.14 11:15 0 764
Міністр освіти і науки України Сергій Квіт закликає не піддаватися на сепаратистські заклики, доклавши натомість усіх зусиль, щоб Україна залишалася демократичною, суверенною, цілісною європейською державою.

Про це йдеться у його зверненні до учнів, студентів, батьків, колег-освітян у зв’язку з подіями на сході та півдні України.

« під загрозою опинилися територіальна цілісність і державний суверенітет України. Коли нашу державу намагаються силою розчленувати агресори, найкращим захистом країни є наша єдність. Ми, вільні громадяни вільної країни, можемо мати різні погляди чи вподобання, але збереження єдності і цілісності Батьківщини є нашим спільним завданням. Не залежно від того, якою мовою ми послуговуємося чи в якому регіоні країни проживаємо, ми є громадянами України», – заявив міністр.

Він наголосив, що єдність країни – це відповідальність, яка лежить на кожному з нас: учнях, студентах, педагогах, батьках, міністрові.

«Закликаю вас, друзі, не піддаватися на сепаратистські заклики, доклавши натомість усіх зусиль, щоб наша країна залишалася демократичною, суверенною, цілісною європейською державою, в якій людська гідність, громадянські права і свободи будуть гарантовані й захищені. Україна – єдина!» – заявив Квіт.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ