Директори інститутів Львівської політехніки спілкувалися з абітурієнтами он-лайн

Директори інститутів Львівської політехніки спілкувалися з абітурієнтами он-лайн

15.04.14 13:58 0 752
Минулого тижня в одній із аудиторій головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка» зібралися директори усіх навчально-наукових інститутів. Через Інтернет в он-лайн режимі вони спілкувалися з абітурієнтами, розповідали про спеціальності, які можна здобути, відповідали на запитання випускників шкіл.

Про це 14 квітня передає прес-служба університету.

Ініціював таку незвичну форму профорієнтації керівник Інтелектуального навчально-наукового центру професійно-кар’єрної орієнтації університету Олександр Захар’яш. Партнером заходу виступила старший викладач Львівського обласного центру післядипломної педагогічної освіти, координатор проектів корпорації «Інтел» Маргарита Носкова.

ступним словом діалог в он-лайн режимі розпочав ректор Львівської політехніки професор Юрій Бобало. Він, зокрема, наголосив, що університет є провідним вищим навчальним закладом не лише України, а й Європи. У рейтингу кращих ВНЗ України Львівська політехніка останніми роками не опускалася нижче четвертого місця. Ректор Юрій Бобало закликав майбутніх абітурієнтів бути вмотивованими на вибір тих напрямів і спеціальностей, які відповідають їхнім здібностям і мріям.

Відповідальний секретар приймальної комісії Олег Давидчак звернув увагу абітурієнтів на можливі зміни в міністерських умовах та університетських правилах прийому на 2014 рік. Він порадив стежити за сайтом Львівської політехніки.

Своєю чергою директори зробили короткі презентації своїх навчально-наукових інститутів, відповіли на численні запитання абітурієнтів. Вони стосувалися здебільшого перспектив працевлаштування, можливостей стажування за кордоном, отримання подвійних дипломів тощо.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ