Житомирська область: з 15 по 29 квітня відбудуться відбіркові етапи XX Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних

Житомирська область: з 15 по 29 квітня відбудуться відбіркові етапи XX Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних

15.04.14 13:27 0 786
З 15 по 29 квітня у Житомирській області відбудуться відбіркові зональні етапи XX Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. Організаторами заходів є Управління ДСНС в області, управління освіти і науки обласної державної адміністрації та обласна організація Добровільного пожежного товариства України.

Під час заходу планується провести конкурс «Домашнє завдання» на тему: «Про безпеку пам’ятай, цінуй життя – в біду не потрапляй» на знання дітьми правил безпеки життєдіяльності та їх пропаганди серед населення.

Зональні етапи фестивалю проводитимуться по чотирьох зонах:

- перша зона, 15 квітня в м. Новоград-Волинський. До зони відносяться Баранівський, Ємільчинський, Новоград-Волинський, Романівський та Червоноармійський райони;

- друга зона, 16 квітня в м. Коростень. До зони відносяться Володарсько-Волинський, Коростенський, Лугинський, Малинський, Народицький ,Овруцький та Олевський райони;

- третя зона, 18 квітня в м. Бердичів. До зони відносяться Андрушівський, Бердичівський, Любарський, Попільнянський, Ружинський, Чуднівський райони.

- четверта зона, 29 квітня в м. Житомир. До зони відносяться Брусилівський, Житомирський, Коростишівський, Черняхівський, Радомишльський, райони та м. Житомир.

Команди, які здобудуть першість, продовжать боротьбу на обласному етапі фестивалю.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вербну неділю Львів ...
Наступна новина: Луцький міський голова ...

КОМЕНТАРІ