Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України А.Дикун відвідав Волочищину

Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України А.Дикун відвідав Волочищину

16.04.14 17:03 0 774
14 квітня 2014 року у районі відбулось засідання круглого столу з питань розвитку агропромислового сектору Хмельниччини в 2014 році. Головував на засіданні Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України – Андрій Дикун. В роботі круглого столу приймали участь голова обласної ради — Іван Гончар, народний депутат України, перший заступник голови комітету Верховної Ради України з питань агропромислового комплексу — Сергій Лабазюк, народний депутат України – Ігор Сабій. Також на засіданні були присутні заступники голів райдержадміністрацій з питань агропромислового комплексу, начальники управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій, керівники та спеціалісти агроформувань всіх форм власності, фермерських господарств, приватники, керівники обласних галузевих служб, голови районних асоціацій сільськогосподарських товаровиробників, фермерських господарств, голів сільських та селищних рад, керівники Департаменту АПР облдержадміністрації та інших служб агропромислового комплексу.

Про перспективи розвитку агропромислового комплексу України виступив Дикун Андрій Євгенович - Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України.

Інформацію присутнім про стан галузі агропромислового комплексу в області доповів заступник директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації — Кальніченко Володимир Ілліч.

Про роботу Верховної Ради України над вирішенням проблем агропромислового виробництва доповіли народний депутат України, Перший заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин Сергій Лабазюк та Ігор Сабій - народний депутат України, заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин.

Після виступів народних депутатів присутні заслухали виступи представників районів. Пізніше присутні жваво обговорили всі важливі питання розвитку аграрного сектору Хмельниччини та за підсумками був ухвалений меморандум про співпрацю.

Після засідання круглого столу делегації відвідали сільськогосподарські підприємства району.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Хустщині ...
Наступна новина: 28.04 у м. Нововолинську - ...

КОМЕНТАРІ