На Хмельниччині спілкуючись з громадою

На Хмельниччині спілкуючись з громадою

16.04.14 14:14 0 639
Одним з можливих способів звернення громадян до представників влади є спілкування у телефонному режимі. мешканці краю вкотре говорили про свої буденні, наболілі турботи в рамках проведення «гарячої телефонної» лінії «Запитай у влади». Відповідав на запитання жителів Хмельниччини заступник керівника апарату – начальник організаційного відділу Василь Климчук.

Бажаючих поспілкуватися з представником облдержадміністрації виявилося близько десяти краян. Запитання громадян були різноманітні. Так, житель обласного центру цікавився подальшою долею пілотного проекту по лікуванні гіпертонічної хвороби. На що посадовець відповів, що наразі зазначена програма діє, але виникли проблеми з її фінансуванням. Цій темі було присвячене засідання колегії облдержадміністрації. Поряд з цим, керівництво звернулося до Міністерства охорони здоров’я України щодо продовження зазначеного вище проекту.

Інший житель Хмельницького звернувся за допомогою у вирішенні питання щодо сприяння поверненню вкладу кредитної спілки, яка припинила свою діяльність.

Були й звернення, що стосувалися роботи органів виконавчої влади.

Турбувало жительку Старокостянтинівського району питання зниження закупівельної ціни на молоко місцевим молокопереробним підприємством, що знизилася з 3 грн. до 2,50 грн.

Спілкуючись з усіма, посадовець зазначав, що усі їх звернення будуть розглянуті головою обласної державної адміністрації Леонідом Прусом та дані розпорядження для їх вирішення у межах компетенції.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Квартирного крадія у ...

КОМЕНТАРІ