На Хмельниччині “Наші жінки можуть пишатися своїми чоловіками, братами, батьками”

На Хмельниччині “Наші жінки можуть пишатися своїми чоловіками, братами, батьками”

16.04.14 11:27 0 649
Відзначив 14 квітня у прямому ефірі програми “Про головне” на Першому національному виконуючий обов’язки Міністра оборони України генерал-полковник Михайло Коваль, говорячи про патріотизм мобілізованих українців.

- Хочу заспокоїти українців - план мобілізації ми виконали в повному обсязі. Я дуже задоволений нашими призовниками та запасниками. Я був на низці навчань, які стали вінцем завершення бойового злагодження підрозділів Збройних Сил України. Мені було дуже приємно побачити, що у наших громадян, серед яких є і зрілі чоловіки котрі одягнули однострій, дуже нормальний настрій та велика мотивація. Це мені дуже імпонує. Маючи нагоду звертаюся до наших чарівних жінок - вони можуть пишатися своїми чоловіками, братами, батьками, тому що це люди, які дуже люблять свою неньку Україну, - відзначив генерал-полковник Михайло Коваль.

Проте він підкреслив, що зараз відбувається блокада підрозділів Збройних Сил України, які прибувають до визначених районів.

- На жаль по деяким аспектам ми свого часу програли інформаційну боротьбу, що ми зараз дуже сильно враховуємо. І тому зараз це відбувається. Місцеві люди не знають для чого прибувають військові. За багато років від армії взагалі відвикли, тому що в цьому регіоні частин і з’єднань Збройних Сил не було. Але ми працюємо і розтлумачуємо людям, стаємо з ними по одну сторону барикади. І відношення тепер до військовослужбовців, які там знаходяться, досить братні, як до дітей свого народу. Це наші люди, а офіцери, прапорщики, сержанти, солдати, це діти своєї держави. Один зі Львова, інший з Луганська, третій – з Амвросіївки, – всі діти свого народу, і вони прийшли захищати свій народ український. А Донецьк і Луганськ – це українська земля, тобто ми на своїй землі знаходимося, - сказав генерал-полковник Михайло Коваль.

Виконуючий обов’язки Міністра оборони України наголосив, що керівництво держави робить все, щоб наш народ був у безпеці та жив мирно.

- Всі мобілізовані знаходяться у своїх частинах і підрозділах, у складі яких будуть виконувати завдання. Вони пройшли весь комплекс підготовки та бойового злагодження і зараз працюють за призначенням, - розповів генерал-полковник Михайло Коваль.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ