На Хмельниччині кондуктор знайшов у тролейбусі дві пачки набоїв до пістолета Макарова

На Хмельниччині кондуктор знайшов у тролейбусі дві пачки набоїв до пістолета Макарова

16.04.14 14:36 0 662
У Хмельницькому кондуктор під час прибирання тролейбуса в кінці зміни знайшов під сидінням 32 набої калібру 9 мм до пістолета Макарова.

Під кінець зміни кондуктор робив контрольний обхід транспортного засобу і під одним із сидінь помітив поліетиленовий пакунок. Розгорнувши пакет, молодик виявив в ньому дві коробки із набоями. Чоловік негайно повідомив про знахідку до Хмельницького міськвідділу міліції. Правоохоронці, які прибули на місце, небезпечну знахідку вилучили та передали на експертизу.

За висновками експертів, набої знаходились у фабричній упаковці 1980-го року випуску і, незважаючи на давність, були в придатному для стрільби стані. Наразі працівники міліції проводять заходи по встановленню власника набоїв.

Загалом у Хмельницькому в рамках всеукраїнського місячника добровільної здачі зброї до правоохоронців уже звернулось більше десяти громадян. Мешканці обласного центру здали на знищення два газових пістолети, 8 мисливських гладкоствольних та одну нарізну рушницю, які знаходились у незаконному володінні.

Нагадуємо, що громадяни, які виявлять бажання протягом квітня здати або узаконити зброю, яка перебуває у їх власності, не нестимуть відповідальності в рамках ч. 3 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Панькевич: ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ