Берлусконі засудили до року робіт у центрі для інвалідів

Берлусконі засудили до року робіт у центрі для інвалідів

16.04.14 18:04 0 643
Суд Мілана виніс вирок у справі екс-прем’єра Італії Сильвіо Берлусконі. Спеціальний трибунал ухвалив, що політик, якого визнали винним у фінансовому шахрайстві, відбуватиме покарання у виді громадських робіт протягом одного року.

Про це пише The Guardian.

77-річний політик буде допомагатиме пацієнтам з обмеженими можливостями у міланському спеціалізованому центрі. Йому не рекомендовано працювати у закладах для засуджених, а також для неповнолітніх, оскільки розгляд у справі Рубі про використання послуг неповнолітніх повій все ще триває. Крім того, переміщення колишнього голови уряду можуть бути обмежені.

У серпні минулого року Касаційний суд остаточно затвердив екс-прем’єрові вирок у виді чотирьох років тюремного ув’язнення і двох років заборони на керівну діяльність за ухиляння від сплати податків і створення тіньових фондів. Політик був виключений з сенату і не має можливості брати участь у виборах. У той же час, він залишається лідером партії «Вперед, Італія».

За ґрати Берлусконі не потрапив, оскільки, відповідно до італійського законодавства, людей у похилому віці за неважкі злочини у в’язницю не саджають. Альтернативою громадських робіт був домашній арешт.

Екс-прем’єрові загрожує ще один процес за обвинуваченнями у підкупі політичних противників та інші розгляди, у тому числі фінансового характеру. Так, досі не закрите питання про розмір аліментів, які він має виплачувати колишній дружині.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ