Львів запрошує на Великодній фестиваль у Шевченківському гаю

Львів запрошує на Великодній фестиваль у Шевченківському гаю

16.04.14 13:15 0 664
У неділю, 27 квітня, у Шевченківському гаю Львова УГКЦ шостий рік поспіль проведе Великодній фестиваль. Цьогоріч захід відбудеться із закликом «Україна святкує Воскресіння разом!».

Про це повідомляє прес-служба Львівської архиєпархії УГКЦ.

«Ми пережили важкі місяці, мали багато втрат, але також мали багато особистісних здобутків. Те, що ми точно зрозуміли, – наша сила у єдності. Цього року ми радо приймаємо гостей з різних областей України, різних конфесій, аби поділитися радістю Воскресіння Господнього. Воскресіння, на яке ми по-особливому очікуємо і глибоко переживаємо у своїй душі. Воскресіння, яке говорить нам, що немає кінця добру і любові», – зазначив отець Тарас Милян, директор фестивалю.

Як зазначається, на фестивалі «Україна святкує Воскресіння разом» буде представлена велика дитяча та молодіжна програми, благодійні акції, ярмарок та майстер-класи, виступи виконавців. Очікуються учасники з різних міст України та кримчани, які зараз проживають у Львові.

«Фестиваль, насамперед, – місце зустрічі та спілкування. Події Майдану показали важливість кожної зустрічі, кожного перебування разом, що стають початком творення майданчиків для змін, унікальних громад. Воскресіння – це якраз та подія, яка відновлює та надихає, об’єднує і дає надію. У програмі свята, незалежно від віку чи зацікавлень, кожен учасник зможе знайти щось приємне та цікаве для себе, своєї родини, близьких – розповіла координатор заходу Олена Карнаух. Програма фестивалю:

11.00–13.00 – архиєрейська літургія, яку очолить владика Венедикт, єпископ – помічник Львівської Архиєпархії УГКЦ (у храмі на території Шевченківського гаю);

14.00–19.00 – ярмарок, благодійні акції, лотерея, забави для дітей та молоді, смачні частування, виступи виконавців (Оксана Муха, Олександр Божик, Софія Федина, гурти «Патриція», «Кораллі», «До схід сонця»).

14.30 – офіційне відкриття фестивалю (головна сцена)

15.00–19.00 – виступи дитячих та юнацьких творчих колективів (Співоче поле)

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: США: публікації про ...
Наступна новина: На Тернопіллі у суді ...

КОМЕНТАРІ