У середу вулицями Львова пройде хресна дорога

У середу вулицями Львова пройде хресна дорога

16.04.14 11:49 0 638
У середу, 16 квітня, у Львові вулицями міста пройде хресна дорога. Організовують захід отці-францисканці спільно з Латинським кафедральним собором.

Про це інформує прес-служба ЛМР.

Хресна дорога проводитиметься за маршрутом: пл. Катедральна – пл. Ринок – вул. Вірменська – вул. І. Федорова – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. В. Винниченка – вул. М. Кривоноса – вул. М. Лисенка – вул. М. Заньковецької – вул. Личаківська.

«Ця хресна дорога стане ще однією нагодою для львів’ян задуматися про безмежну Божу любов, про тайну спасіння та прощення. Сподіваємося, що кожен під час такого нелегкого шляху зможе звернути свої думки до Господа, знайти у Ньому спокій і натхнення, яких нам так не вистачає щодня. Хресна дорога – це ще один шанс висловити Ісусові вдячність за Його терпіння і муки на хресті, за Його жертву заради нас. Розмірковуючи над своїм життям, ми маємо можливість осягнути велику радість наближення світлого свята Воскресіння. Запрошуємо усіх долучатися до цієї хресної ходи, щоб сповнити свої серця милосердям та радістю», – запросив на захід о. Петро Франків, вікарій парафії святого Антонія РКЦ.

Програма дня:

18.30 – свята меса в катедрі;

21.00 – завершення у храмі святого Антонія.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Щоб Великодні свята на ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ