Українському телебаченню не вистачає професійних журналістів, – Микола Вересень

Українському телебаченню не вистачає професійних журналістів, – Микола Вересень

16.04.14 10:04 0 751
Проблема українського телебачення не тільки у відсутності суспільного мовлення, а й в низькому фаховому рівні журналістів, що там працюють.

Таку думку в коментарі кореспондентам соціального ток-НЕшоу «Київський форум» висловив телеведучий Микола Вересень.

На його переконання, багато журналістів навіть не мають відповідної фахової освіти, а тому – не виконують встановлених стандартів мовлення. Окрім цього, дуже складно знайти чесних журналістів, які б висвітлювали події об’єктивно.

«Я думаю, що немає спільноти, яка кваліфікована, професійна. Але не обов’язково вони брешуть, дуже часто вони несвідомо брешуть. І якщо взяти стандарти мовлення, то дуже складно знайти людей, які б виконували ці стандарти. І не тому, що вони такі підступні і погані і хтось їх купив, а тому, що вони не мають відповідної освіти», – переконаний журналіст.

Докладніше про те, що потрібно зробити суспільству, аби в Україні нарешті з’явилось джерело об’єктивної інформації, ви дізнаєтесь під час чергового випуску соціального ток-НЕшоу «Київський форум», який відбудеться 15 квітня о 19:20, у прямому ефірі телеканалу ZIK.

Тема програми – «Суспільне телебачення в Україні: політичний піар чи реальна потреба держави?»

Якщо Ви бажаєте взяти участь у передачі, звертайтесь до нас електронною поштою за адресою info@kiev-forum.org або телефонуйте за номером (068) 363-06-61 (гостьовий редактор Олександра Бабенко).

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ