У Новояворівську поєднують толоки з козацькими розвагами

У Новояворівську поєднують толоки з козацькими розвагами

16.04.14 17:46 0 657
У Новояворівську Яворівського району Львівської області громада реалізовує проект «Зробимо Україну чистою» за новітнім сценарієм. Акції з передвеликодніх толок спланували молоді ентузіасти за 1,5 місяця заздалегідь так, що люди не лише прибирають непотріб зі скверів та навколишніх лісів, а й вчаться культурно відпочивати на лоні природи.

Про це повідомив 15 квітня, власкор IA ZIK.

У цьогорічній акції вже взяло участь понад півтори сотні новояворівців, коли торік прийшло десь трохи більше 50 осіб.

Значну допомогу ентузіастам надав міський голова Новояворівська Василь Муравель, а організаторами виступила молодь.

У коментарі власкорові IA ZIK мешканець Новояворівська Микола Бузенко розповів, що за 1,5 місяця до акції «Зробимо Україну чистою» ініціативна група «Магніт» встановила в Новояворівську банер та інші інформаційні матеріали, в яких розрекламувала акцію.

«Такого свята праці в Новояворівську ще не було: прибравши лісові масиви біля міста, учасники передвеликодньої толоки, серед яких гарно попрацював і місцевий «Пласт», влаштували пікнік з ватрою, печеною картоплею та козацькими розвагами. А відтак всі дружно прибрали місце відпочинку й відправили непотріб на міську сміттярку. Таким чином організатори акції реалізували два завдання: вичистили до Великодня місто й дали майстер-клас з культурного відпочинку на лоні природи», – наголосив новояворівець Микола Бузенко.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Анатолій Вітів: ...

КОМЕНТАРІ