Працівники карного розшуку Буковини відзначили 95-ту річницю створення служби

Працівники карного розшуку Буковини відзначили 95-ту річницю створення служби

16.04.14 17:07 0 676
15 квітня – не випадкова дата. Саме цього дня у 1919 році Рада Народних Комісарів України прийняла Декрет «Про організацію судово-карного розшуку».

Карний розшук завжди був і є ударною силою міліції, її авангардом. Саме на його плечі покладається найважча робота із розкриття злочинів, встановлення і затримання небезпечних злочинців, розшуку безвісті зниклих, - зазначив у виступі начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко. Це одна з найбільш почесних і легендарних міліцейських професій. Це щоденна, повна небезпеки праця. Це – спосіб життя!

Привітати з професійним святом працівників карного розшуку УМВС України в Чернівецькій області завітали прокурор Чернівецької області Павло Ванзуряк та в.о. начальника Управління служби безпеки України в Чернівецькій області Ігор Долгошеєв.

Всього у службі карного розшуку Буковини нині працюють понад 160 осіб. близько 40 з них отримали з рук начальника УМВС почесні відзнаки, нагороди та подяки за багаторічну сумлінну працю.

Карний розшук - один з найбільших та найважливіших підрозділів УМВС. Служба оперативників постійно пов’язана з ризиком і самовідданістю. Тож від щирого серця бажаємо всім працівникам карного розшуку, щоб усі негаразди оминали Вас, а доля завжди була щедрою. Кожен день хай буде сповнений новими здобутками, а праця завжди винагороджувалася довірою і вдячністю людей.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 28.04 у м. Нововолинську - ...
Наступна новина: Молодь Тернополя ...

КОМЕНТАРІ