Луцьк: юні спортсмени прибирають футбольні поля нашого міста

Луцьк: юні спортсмени прибирають футбольні поля нашого міста

16.04.14 17:25 0 610
В рамках Всеукраїнської громадської акції «Зробимо Україну чистою», з метою належної підготовки території міста до Великодніх свят працівники комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 2 Луцької міської ради» з 07 по 11 квітня здійснювали прибирання прилеглої території закладу та спортивних майданчиків позашкільної установи.

Особлива увага приділялася прибиранню футбольних полів на вул. Писаревського та Корольова, 15 (мікрорайон Вересневе). На цих спортивних об’єктах, які передані для благоустрою ДЮСШ № 2, тренери-викладачі відділення футболу проводяться навчально-тренувальні заняття з вихованцями спортивної школи.

Під час толоки були здійснені роботи з санітарної обрізки дерев та кущів, побілено дерева, поребрики, стовпці, посаджено квіти. Після толоки – вивезено два автомобілі побутових відходів та сміття.

До прибирання були залучені персонал позашкільної установи та вихованці ДЮСШ.

Сумно спостерігати, як мешканці прилеглих будинків на вул. Корольова постійно скидають побутові відходи та інше сміття, роблячи зі стадіону місцеве сміттєзвалище.

Комітет по фізичній культурі Луцької міської ради, дирекція КЗ «ДЮСШ №2» звертаються до жителів мікрорайонів Вересневе та Теремно з проханням не перетворювати спортивні об’єкти, де займаються діти, здобуваючи навички здорового способу життя та підвищуючи свою спортивну майстерність шляхом занять фізичною культурою і спортом, у смітник.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: посів ярих ...
Наступна новина: На Тернопіллі на одне ...

КОМЕНТАРІ