Закарпатські стражі доріг відзначають професійне свято

Закарпатські стражі доріг відзначають професійне свято

16.04.14 13:51 0 708
14 квітня співробітники Державтоінспекції відзначають професійне свято. В цей день у 1997 році Кабінет Міністрів затвердив Положення про Державну автомобільну інспекцію Міністерства внутрішніх справ України, оформивши, таким чином, акт народження цієї служби.

Державтоінспекція - це служба, з якою громадяни стикаються практично щоденно, адже всі ми являємось пішоходами, водіями, пасажирами, тобто учасниками дорожньо-траспортного руху, тому від злагодженої роботи працівників ДАІ часто залежить ритм життя багатьох із нас.

державтоінспектори виконують багато функцій, це забезпеченням порядку і безпечного руху на дорогах, контроль за дотриманням законів, які стосуються питань безпеки дорожнього руху, профілактика дорожніх правопорушень, контроль технічного стану автотранспорту, тощо - мають величезне значення для безпеки наших співгромадян. На їх плечах лежить величезна відповідальність за злагоджену роботу всього автотранспортного комплексу, за життя й здоров'я водіїв, пасажирів і пішоходів. Служба в дорожній інспекції вимагає дуже багатьох якостей - практичного досвіду, знань у різних галузях, а також уміння прийняти єдине вірне рішення в найскладніших ситуаціях, які зустрічаються на дорогах.

- З нагоди професійного свята щиро вітаємо всіх працівників ВДАІ з обслуговування м. Мукачева та Мукачівського району УМВС з професійним святом, бажаємо відданості справі, збереження життя і здоров’я людей, забезпечення високого рівня охорони, громадського порядку, чесності та порядності.- вітає колег зі святом начальник Мукачівського міського відділу міліції Василь Швенда.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 194 кримських дітей ...

КОМЕНТАРІ