Свободівці Рахова долучилися до еко-акції "Зробимо Україну чистою!"

Свободівці Рахова долучилися до еко-акції "Зробимо Україну чистою!"

16.04.14 15:27 0 733
Рахівська районна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" долучилася до всеукраїнської ініціативи "Зробимо Україну чистою!" В суботу, 12 квітня 2014 року, в межах акції було проведено прибирання струмка "Буркут", який, незважаючи на те, що протікає в центральній частині міста, є дуже засміченим.

Як повідомив очільник Рахівської "Свободи" Микола Косівський, націоналісті разом із громадськими активістами та небайдужими містянами прибрали 500 метрову ділянку струмка від вул. Шевченка до вул. Вербник, з якої вивезли два сміттєвози непотребу.

Організатором акції виступив свободівець Василь Приймак, який зазначив: "Цим прибиранням ми показали, що хочемо жити в чистому европейському місті. Свободівці будуть намагатися частіше привертати увагу містян до повсякденних проблем за допомогою різних акцій з висвітленням в ЗМІ. Сподіваємося, що на наступних громадських толоках активність мешканців збільшиться і разом ми зробимо наше місто чистим".

У прибиранні також взяв участь міський голова Рахова Ярослав Думен. Націоналісті стверджують, що починати потрібно з себе. "Місто Рахів – це наш спільний дім, наше обличчя. Толока має стати показовою для громади міста. Такі заходи потрібно проводити частіше. Якщо ми хочемо в Европу, то нам самим слід докладати усіх зусиль, щоб Рахів став европейським містом. Також необхідно покращувати екологічну ситуацію на Рахівщині і тиснути всіма можливими способами на тих, хто забруднює навколишнє середовище. Загальновідомо: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять", – підсумував свободівець Микола Косівський.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині вилучена ...

КОМЕНТАРІ