Керівництво закарпатської міліції на Іршавщині зустрілось з громадськістю

Керівництво закарпатської міліції на Іршавщині зустрілось з громадськістю

16.04.14 10:16 0 671
Днями на Іршавщині перший заступник начальника УМВС області підполковник міліції Сергій Росоха зустрівся з громадою с.Кушниця та представниками місцевої Самооброни.

Зустріч Сергій Росохи з громадськістю проходила близько півтори години в Іршавському райвідділі міліції у присутності прокурора Іршавського району Юрія Романця та начальника Іршавського райвідділу підполковника Миколи Куриці.

Під час зустрічі основну увагу було приділено громадськості села, яка протягом 3,5 років не може визначитись з сільським головою. Громада села вже пройшла через всі можливі інстанції та суди, але їх питання досі не вирішилось. На даний час у селі відразу два сільських голови, дві печатки, два виконкоми, дві комісії... Мешканці села, йдучи до сільської ради, питають: «А хто голова?».

На зустріч із Сергієм Володимировичем прийшли обидва сільських голови - Дмитро Гецко та Михайло Штефко з групами підтримки. Точніше три, бо прийшов і колишній голова Іван Батрин... У кожного своя правда, під час виборів різниця у голосах була мінімальна, виборча комісія декілька разів їх перераховувала. А далі була низка судових засідань та звернень до прокуратури та міліції.

Кожну сторону Сергій Росоха уважно вислухав, запропонувавши сільській громаді провести законні перевибори. Присутні взяли до уваги цю пропозицію, однак виявили бажання дане питання погодити з громадою села.

Стосовно документів, які були надані мешканцями Кушниці, Сергій Росоха пообіцяв детально їх вивчити і прийняти відповідне рішення згідно Закону.

Начальник райвідділу Микола Куриця повідомив присутнім, що протягом короткого проміжку часу до райвідділу з села Кушниця по даному питанню надійшло 28 звернень. На кожне повідомлення виїжджала слідчо-оперативна група, яка всі звернення документувала. У жодному разі не було випадку, щоб повідомлення міліція проігнорувала.

Користуючись нагодою, керівник місцевої Самооборони Михайло Мочан відмітив співпрацю міліції з громадськими активістами. Крім цього, звернув увагу на працівників МРЕВ, на яких надходить багато скарг від мешканців району, особливо під час здачі екзаменів.

Присутня на зустрічі колишній начальник відділу освіти Ганна Білей відмітила добре налагоджену співпрацю дільничних інспекторів міліції та відділу кримінальної міліції у справах дітей з навчальними закладами району.

Сергій Росоха подякував громаді за відверту зустріч, взявши на особистий контроль вирішення питань громади села. На завершення він наголосив: «Міліція повинна працювати тільки у рамках Закону, без жодних політичних уподобань, а перед Законом повинні бути всі рівні».

Віта Борзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області в ...
Наступна новина: На Тернопіллі ліквідовано ...

КОМЕНТАРІ