В Закарпатській області п`яний водій збив двох пішоходів і зник з місця пригоди

В Закарпатській області п`яний водій збив двох пішоходів і зник з місця пригоди

16.04.14 14:57 0 676
33-річний мукачівець, керуючи іномаркою в стані алкогольного сп`яніння збив двох пішоходів, один з яких від отриманих травм помер лікарні. Після наїзду водій, не зменшуючи швидкості, зник у невідомому напрямку. Зупинив п`яного за кермом - кювет, до якого з`їхав чоловік.

До чергової частини Мукачівського міськвідділу надійшли два повідомлення на лінію «102» про ДТП, які трапились на трасі «Київ-Чоп». Водій іномарки моделі «BMW», на іноземних номерах, рухаючись на великій швидкості, здійснив наїзд на пішохода у с.Ракошино. Не зупиняючись, авто помчало далі. Проїхавши кількасот метрів, водій знову здійснив наїзд на пішохода у с.Зняцево, де так само, не зупиняючись, з`Їхав з автодороги у кювет.

Обох потерпілих, серед яких один 66-річний мукачівець з тяжкими травмами голови, черепа, численними переломами помер в лікарні, інший 35-річний із забоями різного ступеню тяжкості каретою швидкої був доставлений до травматологічного відділення Мукачівської центральної районної лікарні.

Із водієм, який перебував у стані алкогольного сп`яніння, мешканці сіл, які були свідками даної події, хотіли вчинити самосуд. На місці пригоди працювали правоохоронці. Наразі автомобіль, на якому було вчинено наїзд на двох пішоходів, поміщено на штраф майданчик. Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Щодо водія, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Тривають перевірки.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ