В Івано-Франківську вулицю названу іменем Героя Небесної Сотні Романа Гурика озеленять

В Івано-Франківську вулицю названу іменем Героя Небесної Сотні Романа Гурика озеленять

16.04.14 11:32 0 608
Секретар міської ради Микола Вітенко просить департамент комунального господарства приділити увагу озелененню вулиці Романа Гурика

Під час оперативної наради у вівторок, 15 квітня, підводили підсумки з проведеної передвеликодньої толоки та озеленення міста. Директор департаменту комунального господарства транспорту та зв’язку Михайло Смушак повідомив, що толока відбулася успішно, вдалося прибрати від сміття величезну територію міста та висадити чималу кількість зелених насаджень. Він також подякував усім хто долучився до цієї доброї справи та сказав, що комунальні організації міста зберігатимуть наведений порядок.

Секретар міської ради Микола Вітенко звернув увагу директора департаменту на нещодавно відкриту та названу іменем Героя Небесної Сотні вулицю Романа Гурика. Ця вулиця є доволі широкою, а на ній в основному розміщені новобудівлі. Тому, як заявив Микола Вітенко, до поки дозволяє пора року варто приділити увагу її озелененню та висадити алею дерев.

Також, як зазначив секретар міської ради, «Зеленому господарству» необхідно більше уваги приділяти деревам міста, адже велика части із них заражена омелою.

«Зелене господарство» та інші підприємства на балансі яких перебувають ці хворі дерева повинні давати із цим раду, адже це заразна хвороба яка з року в рік шириться містом» - сказав Микола Вітенко.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ