В Івано-Франківській області молодим парубкам не вдалося покататися на викраденому авто

В Івано-Франківській області молодим парубкам не вдалося покататися на викраденому авто

16.04.14 10:41 0 671
В ніч на неділю калуські працівники патрульно-постової служби оперативно затримали двох хлопців, які утікали на щойно викраденому авто.

З повідомленням про угон близько третьої ночі до правоохоронців звернулася 63-річна жителька м.Калуш. Їй в свою чергу допомогли небайдужі громадяни, які стали свідками викрадення автівки та одразу повідомили про це власниці.

Черговий Калуського МВ УМВС негайно передав інформацію про угон черговим нарядам. Один із нарядів патрульно-постової служби міліції саме знаходився неподалік району вчинення правопорушення, тож за отриманою інформацією про автівку, патрулювальники взялися прочісувати вулиці міста в її пошуках.

Зловмисники не встигли далеко втекти, тож міліціонери оперативно їх затримали, не зважаючи на те, що останні продовжували втікати, уже покинувши викрадене авто на дорозі. В ході спілкування із оперативниками карного розшуку Калуського міськвідділу міліції 20-ти та 21-річний парубки пояснили, що викрали автівку з метою розважитись та покататись на ній у вихідний день.

Як з’ясували правоохоронці, даний «Фольксваген Пассат» - не перша автівка, якою намагались заволодіти хлопці в ту ніч. Попередніх три автомобілі жителів Калуша зловмисникам викрасти не вдалося, а от четверта спроба увінчалась успіхом. Один із парубків раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Міліціонери розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» КК України. Правопорушникам загрожує штраф або навіть позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі подаючи ...

КОМЕНТАРІ