В Івано-Франківській області 15 квітня - професійне свято співробітників карного розшуку

В Івано-Франківській області 15 квітня - професійне свято співробітників карного розшуку

16.04.14 08:09 0 669
В обласному управлінні внутрішніх справ відзначили 95-ту річницю карного розшуку. З нагоди річниці служби в обласному УМВС відзначили кращих працівників та ветеранів підрозділу.

Запрошених на урочистості діючих працівників і ветеранів карного розшуку прикарпатської міліції привітали заступники начальника УМВС в області полковники міліції Олександр Вакуленко та Володимир Сміх, колишні керівники цього підрозділу полковники міліції у відставці Мар’ян Б’ялик і Владислав Ливинець, колеги з інших оперативних служб.

Начальник управління карного розшуку обласного УМВС Ігор Баб’юк відзначив, що поряд із новітніми технологіями оперативно-пошукової роботи нинішнє покоління правоохоронців активно використовує випробувані часом «дідівські» методи. Йдеться про вміння спілкуватися з людьми, реалізувати отриману інформацію.

Полковник міліції Ігор Баб’юк подякував ветеранам за їх науку та підтримку й запевнив, що особовий склад карного розшуку, незважаючи на існуючі проблеми, здатен ефективно протидіяти злочинності, захистити життя та здоров’я громадян, їхні майнові інтереси. Що й доводить своєю щоденною роботою.

Ветеранам вручили ювілейні медалі та ілюстровану книгу, видану у Києві з нагоди 95-річниці створення карного розшуку. Загалом медаллю нагороджено більше ста діючих і колишніх оперативників.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині колегія ...
Наступна новина: В Луцьку запрошуємо на ...

КОМЕНТАРІ