У Львівській області миколаївські свободівці провели акцію з озеленення міста

У Львівській області миколаївські свободівці провели акцію з озеленення міста

16.04.14 18:04 0 700
13 квітня 2014 року депутат Миколаївської районної ради Львівської області від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Михайло Галущак та миколаївець Мар'ян Іванців посадили дерева на території місцевого дитячого садочка та Миколаївської гімназії. Під час акції з озеленення міста було висаджено 40 молодих сосен.

Михайло Галущак розповів, що це вже третя акція з озеленення міста, яку свободівці організували цієї весни. "За останній місяць у Миколаєві ми висадили близько 300 дерев: понад 100 саджанців дуба на алеї Небесної сотні, що на горі Писанка, та близько 200 саджанців сосни на Старому стадіоні, дитячому майданчику на вул. І. Мазепи, у дитсадочку та Миколаївській гімназії. За кілька десятків років саджанці, які ми посадили, перетворять Миколаїв у дуже красиве зелене місто, в якому легко дихатиметься", – зазначив свободівець.

Організаторів акції підтримали на Миколаївському дочірньому підприємстві ЛГП "Галсільліс", яке вже кілька років поспіль безкоштовно надає для озеленення міста саджанці сосни.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ