У Львівській області голова Червоноградського "Сокола" розповів гімназистам про події на Майдані

У Львівській області голова Червоноградського "Сокола" розповів гімназистам про події на Майдані

16.04.14 11:35 0 850
Голова Червоноградського осередку молодіжної громадської організації "Сокіл" Михайло Нискогуз відвідав Червоноградську школу-гімназію, де під час виховної години розповів учням про події на Майдані під час Революції Гідності та про подвиг героїв Небесної сотні. Нагадаємо, що Михайло Нискогуз постраждав від рук "беркутівців" на Майдані в Києві, проти нього було порушено кримінальну справу.

Під час спілкування голова Червоноградського "Сокола" зазначив: "Революція ще не закінчилася – вона триває і буде тривати до того часу, поки ми не побудуємо таку Україну, за яку боролися Січові Стрільці, студенти під Крутами, вояки УПА, холодноярці та воїни Небесної сотні. За Україну без малоросів, без московських прислужників. Ми маємо побудувати державу, де буде в пошані українська мова, культура та історія. Зараз саме починається друга фаза революції, під час якої ми маємо позбутися корупції, здирництва та злиденності.

І саме у таких важких умовах, коли московський агресор знову вривається непроханим гостем на нашу українську землю зі зброєю в руках, ми все ж маємо здійснювати поставлену перед нами велику мету".

Прощаючись зі своїми молодшими колегами, Михайло Нискогуз зазначив, що молоде покоління повинне продовжити і довесті до кінця незакінчену нашими великими попередниками, зокрема і героями Небесної сотні, українську ідею – побудувати вільну незалежну соборну Українську Державу.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Щоб Великодні свята на ...

КОМЕНТАРІ