Львівщина: на Стрийщині сімейна суперечка завершилася трагедією

Львівщина: на Стрийщині сімейна суперечка завершилася трагедією

16.04.14 08:39 0 746
Трагедія трапилася ввечері 9 квітня в одному зі сіл Стрийського району. Медики виявили у помешканні тіло 51-річного чоловіка зі слідами насильницької смерті. Правоохоронці підозрюють у заподіянні тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, 27-річного зятя померлого.

10 квітня до Стрийського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від медичних працівників про те, що лікарями «швидкої допомоги» констатовано смерть 51-річного місцевого мешканця. На тілі покійного вони виявили сліди побиття.

На місці події співробітники слідчо-оперативної групи міліції встановили, що покійний проживав у будинку разом зі своєю дружиною, донькою та ії чоловіком. Як попередньо встановлено, у той вечір між родичами виник конфлікт на ґрунті зловживання покійним алкогольними напоями. Словесна перепалка переросла у бійку між 51-річним чоловіком та його 27-річним зятем.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини вчиненого, призначено проведення необхідних експертиз. Відомості про вчинене внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією - ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Команда Закарпатської ...

КОМЕНТАРІ