У Львівській області майбутні слідчі долучились до Великодньої толоки

У Львівській області майбутні слідчі долучились до Великодньої толоки

16.04.14 10:51 0 676
Великодня толока у розпалі. Кожен львів’янин – і маленький і дорослий – має змогу долучитись до «чистої» акції, головним організатором якої виступила Львівська міська рада. Прибирання охопило ціле місто — від парків та скверів до прибудинкових територій та інших ділянок.

Львівський державний університет внутрішніх справ також щорічно долучається до загальноміської акції – студенти і курсанти облагороджують парки та сквери, висаджують дерева та квіти, наводять лад на ділянках підшефних дитячих закладів.

Так, 20 курсантів 1-го курсу факультету з підготовки фахівців ля підрозділів слідства ЛьвДУВС влаштували передсвяткове прибирання на території Львівського будинку дитини №1.

Допомога сильних та працьовитих хлопців стала у пригоді працівникам закладу. Озброївшись віниками, лопатами та граблями курсанти дружньо і активно приступили до справи. Вже за декілька годин спільними зусиллями молоді правоохоронці навели лад на прилеглій території та газонах, а на прохання персоналу дитячого будинку керівництво факультету організувало вивіз сміття.

Останнім яскравим штрихом, який приготували для дітлахів вихованці ЛьвДУВС став оновлений дитячий майданчик, який за власної ініціативи та за самостійно зібрані кошти пофарбували курсанти.

Діти віддячили своїм благодійникам, приготувавши для них невеличкий концерт – дівчатка та хлопчики декларували вірші Великого Кобзаря та співали українських пісень, а у винагороду за старання отримали іграшки та подарунки.

Відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковинська сім'я ...
Наступна новина: В Тернополі порядок денний ...

КОМЕНТАРІ